Händelser

  Vill du läsa om fler händelser i våra hundars och i Mayas valpars liv?

Besök gärna vår Facebook-sida >>

 

2014

26 oktober: Maya och jag har haft en bra dag på Retrivermästerskapet. Hon tog in fyra apporter snyggt och elegant. Den femte vart hon för kort på. Hunden efter fick tag i den. Åkte ut och slutade på ett 3:e pris.

12 oktober: Nu har Mayas valpar varit på äventyr igen. Igår gjorde fyra av dem en menalbeskrivning, BPH. Beskrivaren upplevde att det var en jämn kull och alla var sociala, skottfasta samt hade bra strategier att klara av momenten, såväl socialt som momenten där rädsla/avreaktion testas.

23 augusti: Ann Lundquist med Varmgärdes Ilis har varit ute på jaktprov och fått 1:a pris i Nkl. Stort grattis!

9 augusti: Valparna har blivit unghundar. Nu är alla röntagde, alla armbågar och höfter godkända.

7 juni: Ilis och Skrållan tävlade i Unghundsderbyt. Ilis tillsammans med Ann Lundquist fick 90 poäng av 100. Skrållan och jag fick 87.

2013

31 augusti: Maya är tillbaka på banan efter valpningen. A-prov, Ekl. Maya tilldelas Cert och blir dessutom gun's choice.

18 augusti: I sin första start på jaktprov tog Fanny ett 1:a pris i Nkl (Ektorp 27 augusti 2012). I sin andra jaktprovstart fick hon ett 1:a pris i Ökl (Lit 17 augusti 2013) och även den tredje starten slutade med ett 1:a pris i Ökl (Lit 18 augusti 2013). Fanny är nu klar för elitklass.

20 april: Maya föder åtta valpar, sex hanar och två tikar, en hane är lite mindre. Maya visste vad som skulle göras.

2010

31 augusti: Maya godkänd på praktiskt jaktprov. Domare Ulf Göranzon ger följande sammanfattande kritik: "En mycket bra jakthund, som visar bra effektivitet både på land och vatten. En god representant för rasen." Efter att tidigare ha tagot tre raka ettor i elit blir Maya nu jaktchampion.

 

/Mer info kommer/


 

Besök gärna vår

Facebook-sida

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.