Kurser och kontakt

Jag är utbildad instruktör, men ännu viktigare är att jag har tränat och tävlat med en rad olika raser, haft hundar med helt olika förutsättningar. Dessutom har jag haft förmånen att gå på kurser och föreläsningar för en rad duktiga instruktörer inom såväl lydnad som jakt. Det här har gett mig en stor förståelse för skilda hundars olika beteenden och hur man ska motivera och jobba med dem som individer.

Tävlingslydnad
När jag har kurser och privat träning för skilda raser med inriktning på tävlingslydnad betonar jag starkt att träningen ska vara individanpassad. Och då menar jag att träningen ska vara utformad med tanke på såväl hundens som förarens erfarenheter och förutsättningar.

Jaktträning
Mina år med Maya, LPELIT SE LCH SE J(J)CH, och Fanny, SE J(j)CH, med starter på Working Tests, B-prov, KKL och på A-prov, samt kurser hos en rad skickliga retrievertränare, har gett mig kunskap och erfarenhet för att kunna bidra också när det gäller jaktträning för enskilda eller grupper. Och självklart tror jag även här på individanpassad träning.

 

INGA KURSER FÖR TILLFÄLLET

 

PRIVAT TRÄNING

Möjlighet till privat träning finns.

Maria Eriksson

Mobil: 070-774 83 86

mirre.eriksson@gmail.com

 

Besök gärna vår

Facebook-sida

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.